Het concept

Moldmak richt zijn activiteit op het ontwerpen/ontwikkelen, produceren en commercialiseren van Computer Numeric Control (CNC)-machines om het productieproces in de matrijsproductiesector te optimaliseren.

Het belangrijkste voordeel van Moldmak's ontwikkelde apparatuur komt van zijn multi-taskcapaciteit om grote frezen, vingerfrezen, boren, tappen en diepgatboren (kanonboor & STS) en CMM (coördinatenmeetmachine) uit te voeren. Dit maakt het mogelijk om alle bewerkingen van een matrijs te vervullen in slechts twee opstellingen.

Door de combinatie van een groot hoekvermogen met een draaitafel kan de machine frezen en boren op plekken die normaal gesproken moeilijk te bereiken zijn in de mal of het onderdeel.

Moldmak biedt CNC digitale servocontrollers van de laatste generatie, met softwaretoepassingen waarmee de productie-KPI's in detail kunnen worden gecontroleerd en beheerd, er kan worden geanticipeerd op gebeurtenissen en procestrends kunnen worden geanalyseerd, met volledige naleving van Industrie 4.0

Multitasking

Dankzij een hoge mate van Multitasking kan er effectief ingezet worden op verschillende bewerkingen

draaitafel

De draaitafel maakt bewerking rondom het onderdeel mogelijk in dezelfde opstelling

hoekcapaciteit van de spil

De A-as
De hoekcapaciteit met de draaitafelmogelijkheid maakt bewerking met kortere gereedschappen mogelijk

Hoge stijfheid

Extreem robuuste en trillingsvrije structuur, helpt gereedschapsslijtage te verminderen

Modellen

Index